JIP bv

bonte_wever
Referentie
De Bonte Wever Assen

JIP BV is betrokken geweest bij de inrichting van meerdere ruimtes in De Bonte Wever. Lees meer »

bosrand
Referentie
Vakantiepark de Bosrand

Wij hebben zeer goede ervaringen met JIP BV. Jan en Anneke hebben het interieur van ons ... Lees meer »

most
Referentie
Interieurbouw van der Most

Interieurbouw van der Most doet al jarenlang zaken met JIP BV. Lees meer »

most
Nieuws
Victa Hengelo(ov) in een nieuw jasje

Victa Groeide letterlijk uit haar jasje. Daarom werd er besloten om te gaan verhuiz... Lees meer »

 
 
< >
JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten

Wat levert JIP?

Vloerbedekking

Regulier tapijt

JIP is van mening dat projecttapijt altijd brandvertragend, vuilafstotend en antistatisch moet zijn. Of het nu gaat om een klassiek wollen tapijt of een standaard kantoortapijt; al het tapijt voldoet bij JIP aan deze kwaliteitseisen. Daarnaast heeft u bij JIP keuze uit een groot aantal kleuren en dessins, waarbij u uitgebreid de mogelijkheid krijgt om het mooiste ontwerp uit te kiezen.

Lexmark tapijt

Naast het reguliere tapijt levert JIP sinds kort als enige in héél Nederland het kwalitatief hoogwaardige Lexmark tapijt. Lexmark wordt ook wel de ‘de leider in horeca tapijt’ genoemd, en heeft inmiddels wereldwijde bekendheid verkregen vanwege haar milieuvriendelijke en antibacteriële eigenschappen. In een Lexmark tapijt is maar liefst 10% van het gebruikte nylon afkomstig uit gerecycled materiaal en aan het einde van zijn levensduur kan een Lexmark tapijt voor 100% hergebruikt worden. Daarnaast beschikken de Lexmark tapijten over een zogeheten ‘lexshield’ formule, waardoor de groei van bacteriëen, meeldauw en schimmels in hoge mate wordt verholpen. Als vanzelfsprekend beschikt óók het Lexmark tapijt over een brandvertragende, vuilafstotende en antistatische werking. Daarnaast heeft u opnieuw volop keuze uit diverse kleuren en dessins. JIP informeert u in een verdergaand gesprek graag uitgebreid over de voordelen en mogelijkheden van Lexmark.

PVC vloeren

Op dit moment zijn PVC vloeren helemaal de trend. Deze vloer is zeer praktisch en uitermate geschikt voor het gebruik in restaurantzalen of andere druk belopen ruimtes.

Gemakkelijk

Een bekend voordeel van een PVC vloer is dat deze vormvast is en daarmee bestand tegen vloerverwarming. Daarnaast hebben de PVC vloeren van JIP een PU toplaag waardoor ze zeer weinig onderhoud nodig hebben. Het dagelijkse onderhoud volstaat met een eenvoudige dweilbeurt en u hoeft slechts één keer in de zoveel tijd een beschermlaag aan te brengen.

Kleur en design

Ook voor een PVC vloer geldt dat u oneindig veel keuzes heeft met het oog op kleur en design. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes, kleuren, patronen en motieven (denk aan houtstructuur, natuursteen, en scheepsdekvloeren). Voor de liefhebber is het zelfs mogelijk om een eigen ontwerp aanleveren, zodat uw PVC vloer geheel uw persoonlijke kunstwerk wordt.

Keuken & bar

Een PVC vloer kan prima achter de bar of in keukens worden toegepast met behulp van een speciale coating. Deze coating op basis van 2 componenten heeft één keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig om een stroefheidklasse van R10 te kunnen verkrijgen. Ook voor dit onderhoud bent u bij JIP aan het juiste adres!

Pagina: 1, 2