JIP bv

bonte_wever
Referentie
De Bonte Wever Assen

JIP BV is betrokken geweest bij de inrichting van meerdere ruimtes in De Bonte Wever. Lees meer »

most
Referentie
Interieurbouw van der Most

Interieurbouw van der Most doet al jarenlang zaken met JIP BV. Lees meer »

bosrand
Referentie
Vakantiepark de Bosrand

Wij hebben zeer goede ervaringen met JIP BV. Jan en Anneke hebben het interieur van ons ... Lees meer »

bosrand
Nieuws
Victa Hengelo(ov) in een nieuw jasje

Victa Groeide letterlijk uit haar jasje. Daarom werd er besloten om te gaan verhuiz... Lees meer »

 
 
< >
JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten

Waarom JIP?

Voor ú staat natuurlijk de vraag centraal waarom een samenwerking met JIP zo’n goede keuze is. Daar kunnen eenvoudigweg drie redenen voor worden gegeven... 

JIP heeft kennis

JIP heeft door de jaren heen een flinke dosis kennis op het gebied van projectinrichting ontwikkeld. Dit komt niet alleen doordat JIP al een geruime tijd actief is, maar ook omdat JIP het belangrijk vindt om continu bij te houden wat er speelt in de interieurwereld. JIP vindt kennis van grote waarde en werkt daarom alleen samen met leveranciers en producenten die bekwaam zijn op het terrein van projectinrichting. Op deze manier voldoet alles wat JIP levert aan de eisen omtrent brandveiligheid, constructie en functionaliteit. Voor u betekent dit een prachtig interieur waar goed over na is gedacht!

JIP heeft ervaring

Naast het feit dat JIP over een flinke portie kennis beschikt, heeft JIP inmiddels veel ervaring opgedaan door zijn deelname aan een breed scala interieurprojecten. Zo voorzag JIP Hotel Oranjeoord, Vakantiepark De Bosrand, maar ook het WTC in Leeuwarden van een prachtig interieur. En JIP heeft niet alleen ervaring in het binnenland. Óók in het buitenland heeft JIP een aantal mooie inrichtingsprojecten mogen verwezenlijken. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan Hotel Wetterstein Seefeld in Tirol maar ook het wijd en zijd bekende familiepark Wunderland Kalkar. Met deze flinke portie ervaring op zak weet JIP dan ook als geen ander van íeder interieurproject een succes te maken!

JIP is uniek

JIP is niet zomaar iemand, JIP is uniek. Bij JIP vindt u iets wat u bij een ander niet snel zult vinden: een nuchtere geest, met een geweldig oog voor interieur en een gemoedelijk karakter. Dat maakt het samenwerken niet tot een verplichting maar tot een verlichting. Daarnaast beschikt JIP als een van de weinigen over een jarenlange samenwerking met zijn producenten. Daardoor kan hij een perfect op maat gemaakt concept  bieden tegen een scherpe prijs en een hoge leverbetrouwbaarheid. Bovendien heeft u bij JIP een unieke one-stop-shop mogelijkheid, waardoor u het gemak heeft om álles door JIP te laten verzorgen. Dus geen trage communicatielijnen en verschillende leveranciers, maar alleen JIP als uw eigen betrouwbare partner!