JIP bv

bosrand
Referentie
Vakantiepark de Bosrand

Wij hebben zeer goede ervaringen met JIP BV. Jan en Anneke hebben het interieur van ons ... Lees meer »

most
Referentie
Interieurbouw van der Most

Interieurbouw van der Most doet al jarenlang zaken met JIP BV. Lees meer »

most
Nieuws
Victa Hengelo(ov) in een nieuw jasje

Victa Groeide letterlijk uit haar jasje. Daarom werd er besloten om te gaan verhuiz... Lees meer »

bonte_wever
Referentie
De Bonte Wever Assen

JIP BV is betrokken geweest bij de inrichting van meerdere ruimtes in De Bonte Wever. Lees meer »

 
 
< >
JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten

Wat levert JIP?

PVC vloeren

Op dit moment zijn PVC vloeren helemaal de trend. Deze vloer is zeer praktisch en uitermate geschikt voor het gebruik in restaurantzalen of andere druk belopen ruimtes.

Het gemak van PVC vloeren

Een bekend voordeel van een PVC vloer is dat deze vormvast is en daarmee bestand tegen vloerverwarming. Daarnaast hebben de PVC vloeren van JIP een PU toplaag waardoor ze zeer weinig onderhoud nodig hebben. Het dagelijkse onderhoud volstaat met een eenvoudige dweilbeurt en u hoeft slechts één keer in de zoveel tijd een beschermlaag aan te brengen.

Diverse kleuren en designs

Ook voor een PVC vloer geldt dat u oneindig veel keuzes heeft met het oog op kleur en design. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes, breedtes, kleuren, patronen en motieven (denk aan houtstructuur, natuursteen, en scheepsdekvloeren). Voor de liefhebber is het zelfs mogelijk om een eigen ontwerp aanleveren, zodat uw PVC vloer geheel uw persoonlijke kunstwerk wordt.

PVC vloeren voor keuken & bar

Een PVC vloer kan prima achter de bar of in keukens worden toegepast met behulp van een speciale coating. Deze coating op basis van 2 componenten heeft één keer per jaar een onderhoudsbeurt nodig om een stroefheidklasse van R10 te kunnen verkrijgen. Ook voor dit onderhoud bent u bij JIP aan het juiste adres!

JIP levert ook:

Vloerbedekking, meubilair, aankleding en extra's.