JIP bv

most
Referentie
Interieurbouw van der Most

Interieurbouw van der Most doet al jarenlang zaken met JIP BV. Lees meer »

bosrand
Referentie
Vakantiepark de Bosrand

Wij hebben zeer goede ervaringen met JIP BV. Jan en Anneke hebben het interieur van ons ... Lees meer »

bonte_wever
Referentie
De Bonte Wever Assen

JIP BV is betrokken geweest bij de inrichting van meerdere ruimtes in De Bonte Wever. Lees meer »

bonte_wever
Nieuws
Victa Hengelo(ov) in een nieuw jasje

Victa Groeide letterlijk uit haar jasje. Daarom werd er besloten om te gaan verhuiz... Lees meer »

 
 
< >
JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten

Wat levert JIP?

Meubilair

Basismeubilair

Onder het basismeubilair wordt bij JIP al het meubilair verstaan dat in een gewone huiskamer ook te vinden is. Stoelen, banken, kasten, salontafels, bijzettafels; JIP biedt u een prachtige selectie basismeubilair voor uw project. De meubelfabriek waarmee wij werken is actief is in vele landen in Europa en Azië, en de meubels zijn in diverse grote hotels, conferentieoorden, vakantieparken en cruiseschepen terug te vinden. U hoeft dus niet te twijfelen aan de kwaliteit van JIP’s meubilair, want ieder uniek meubelstuk beschikt over kwalitatief hoogwaardige eigenschappen e speciaal  afgestemd op projectinrichting. Een leuke bijkomstigheid is dat het meubilair van JIP in meerdere kwaliteiten geleverd worden, waaronder: melamine, hpl en fineer.  Daarnaast kunnen ook de stoelen en banken in diverse stoffen worden uitgevoerd. Ook hierbij geldt:  voor wat voor vorm en materiaal u ook kiest, JIP staat bij ieder meubelstuk garant voor professionaliteit, kwaliteit en functionaliteit.

Werkplekmeubilair

JIP biedt een breed scala aan werkplekprogramma’s voor o.a. een directieafdeling, callcenterplek of receptiebalie. Deze werkplekprogramma’s kunnen volledig naar eigen wens worden ingevuld. Of u nu kiest voor een moderne, klassieke, of hightech-stijl, in alle gevallen staat de hoogste kwaliteit en het uiterste comfort bovenaan. Hierbij is JIP ervan overtuigd dat iedere specifieke keuze kan bijdragen aan het  gebruiksgemak van uw werkplek. Royale tafels, comfortabele stoelen, de juiste zonwering en sfeerverlichting kunnen ervoor zorgen dat er een prettige sfeer ontstaat in een vergaderruimte, zodat het communicatiegemak wordt versterkt. JIP informeert u in een verdergaand gesprek graag over de verschillende keuzemogelijkheden en bijbehorende plus- en minpunten voor úw persoonlijke werkplek.

Branchespecifiek meubilair

JIP is ook uw specialist op het gebied van branchespecifiek meubilair zoals een bar, receptie of informatiebalie. Hiervoor gelden dezelfde eisen op het gebied van kwaliteit en functionaliteit als voor de overige producten van JIP en óók dit meubilair wordt op maat gemaakt en ingemeten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met JIP.

Slaapmeubilair

JIP biedt een ruim assortiment boxspringbedden in verschillende prijsklassen. Alle typen boxspringbodems en -matrassen zijn uitvoerig getest en doorontwikkeld. En dat is zeker geen overbodige luxe, want het bed vormt vaak hét visitekaartje waar u als hotel, appartement of vakantiepark op beoordeeld wordt. Naast het feit dat alle boxspring bedden van JIP van goede kwaliteit zijn, biedt JIP u een breed scala aan keuzemogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed, maar ook een op maat gemaakt bed; waarbij alle modellen tevens in brandvertragende uitvoering verkrijgbaar zijn.

JIP levert ook:

Vloerbedekking, PVC vloeren, aankleding en extra's.