JIP bv

Nieuws
Victa Hengelo(ov) in een nieuw jasje

Victa Groeide letterlijk uit haar jasje. Daarom werd er besloten om te gaan verhuiz... Lees meer »

bosrand
Referentie
Vakantiepark de Bosrand

Wij hebben zeer goede ervaringen met JIP BV. Jan en Anneke hebben het interieur van ons ... Lees meer »

most
Referentie
Interieurbouw van der Most

Interieurbouw van der Most doet al jarenlang zaken met JIP BV. Lees meer »

bonte_wever
Referentie
De Bonte Wever Assen

JIP BV is betrokken geweest bij de inrichting van meerdere ruimtes in De Bonte Wever. Lees meer »

 
 
< >
JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten

Hoe werkt JIP?

Kennismaking

De manier waarop een kennismaking met JIP plaatsvindt kan natuurlijk verschillen, maar bij iedere kennismaking met JIP staat het persoonlijke contact met u als klant centraal. JIP gelooft in de kracht van een goede vertrouwensband en vindt het belangrijk dat u zich meteen thuis voelt. Tijdens de eerste kennismaking met JIP neemt u op een ontspannen manier uw plannen door en kijkt u samen met JIP naar de verschillende mogelijkheden. Op basis van dit kennismakingsgesprek gaat JIP vervolgens aan de slag met een basiscalculatie.

Basiscalculatie

JIP maakt altijd een basiscalculatie voor uw persoonlijke project. Deze basiscalculatie dient met name voor een transparant beeld van de kosten , zodat u niet plotseling voor verassingen komt te staan. De basiscalculatie kan inhoudelijk altijd aangepast worden aan uw wensen. Ziet u bepaalde onderdelen binnen uw inrichting toch graag anders, of heeft u aanvullende producten nodig zoals een mini-bar, televisie of broekpers? Geen zorgen, JIP regelt het voor u!

Sfeer & uitstraling

Na de inventarisatie van de plannen komt JIP met een voorstel wat betreft de sfeer en uitstraling van uw project. Hierbij gaat het onder meer om de selectie van meubilair, kleuren, vormen, stoffen, en overige materialen die uw gehele project van de gewenste ‘look & feel’ voorzien. JIP kan dit totale sfeerconcept met behulp van een ‘Moodboard’ aan u presenteren, maar u kunt ook gebruik maken van JIPs interieurarchitect. Deze interieurarchitect maakt een 3D visualisatie van het hele sfeerplan zodat u alvast een realistische weergave van het nieuwe interieur kunt zien. Dankzij de samenwerking met JIPs architect kunnen daarna ook meteen de juiste werktekeningen voor de productie van het meubilair worden gemaakt.

Ontwerp meubelen

Wanneer duidelijk is geworden hoe de inrichting er precies uit gaat zien, richt JIP zich op het ontwerp van het meubilair. In nauw overleg met ú en de meubelfabrikant gaat JIP aan de slag met het ontwerp van de "hardware” meubelen zoals nachtkastjes, tafeltjes, bureaus, kasten, en garderobepanelen. JIP werkt hierbij samen met een grote, professionele meubelfabriek in Slovenië, die zowel binnen als buiten Europa actief is. De producten die door hen worden geleverd voldoen aan alle eisen m.b.t. professionaliteit, kwaliteit en functionaliteit en zijn in menig bekend hotel of conferentieoord terug te vinden. JIP garandeert u dus niet alleen een eindresultaat dat er geweldig uitziet, maar ook een resultaat dat in kwalitatief en praktisch opzicht aan álle eisen voldoet.

Van begin tot eind

Tijdens het gehele proces is JIP de persoon die alle benodigde materialen opmeet, confectioneert, installeert en ophangt. De stoffering van uw project wordt dus van begin tot eind door JIP gerealiseerd. Daarnaast biedt JIP u de mogelijkheid van een uitgebreid servicecontract, zodat uw interieur ook in de toekomst netjes door JIP wordt verzorgd.