JIP bv

most
Referentie
Interieurbouw van der Most

Interieurbouw van der Most doet al jarenlang zaken met JIP BV. Lees meer »

bosrand
Referentie
Vakantiepark de Bosrand

Wij hebben zeer goede ervaringen met JIP BV. Jan en Anneke hebben het interieur van ons ... Lees meer »

bosrand
Nieuws
Victa Hengelo(ov) in een nieuw jasje

Victa Groeide letterlijk uit haar jasje. Daarom werd er besloten om te gaan verhuiz... Lees meer »

bonte_wever
Referentie
De Bonte Wever Assen

JIP BV is betrokken geweest bij de inrichting van meerdere ruimtes in De Bonte Wever. Lees meer »

 
 
< >
JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten

Wat levert JIP?

Aankleding

Raambekleding

Raambekleding is de onbetwiste sfeermaker in ieder interieur. Een goede kleurafstemming op de andere elementen binnen uw interieur is daarom van groot belang. JIP vertelt u precies welke kleurencombinaties in uw interieur thuis horen en welke beslist niet. Daarbij heeft u bij JIP keuze uit een groot aantal speciaal geselecteerde gordijncollecties van zowel nationale als internationale fabrikanten.

Raambekleding op maat
Uw eigen bedrijfslogo verwerkt in het design van de gordijnen? Wederom geen probleem! In samenwerking met de ontwerpers van JIP is bijna alles mogelijk. Indien gewenst kunnen deze ontwerpen zelfs worden toegepast in de materialen voor meubelen, spreien en lampen.
Eisen raambekleding
Wederom vindt JIP het van groot belang dat alle toegepaste materialen voldoen aan de meest actuele veiligheidseisen. Daarom is alle raambekleding van JIP zowel brandvertragend als vlamdovend.
Raambekleding assortiment
Gordijnen, vitrage, jaloezieën, vouwgordijnen, multishades, rolgordijnen, lamellen, paneelgordijnen, plissé. U heeft talloze mogelijkheden bij JIP. Bovendien biedt JIP u de keuze uit een groot aantal materialen zoals stof, PVC, aluminium of hout, zodat u ook van uw raambekleding iets bijzonders kunt maken!

Full color prints

Bij JIP is het mogelijk om uw wand te laten bekleden met een ‘full color print’. Dat wil zeggen dat u de keuze heeft uit flink scala afbeeldingen die u op ieder gewenst formaat kunt laten drukken. Deze full color prints zijn vooral erg stijlvol als decoratie achter het bed, maar kunnen ook als aankleding voor de gehele muur gebruikt worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de wanden van een zwembad, de slaapkamer of garderobe. De mogelijkheden met deze full color prints zijn eindeloos en zorgen nét even voor dat unieke tintje binnen uw interieur. Nieuwsgierig? Aan de rechterzijde van deze pagina treft u een aantal prachtige voorbeelden van deze full color prints aan.

Bedaccessoires

JIP levert niet alleen het bed zelf maar ook de bijbehorende accessoires zoals een hoofdkussen, molton hoeslaken en het bijbehorend dekbed. Hiervan zijn de meeste kwaliteiten voorgewassen zodat er geen nadelige maatverandering zal plaatsvinden. Daarnaast zijn de kussens en dekbedden verkrijgbaar in verschillende gewichten en kunnen ze zowel in brandvertragende als reguliere kwaliteit geleverd worden. De finishing touch van het opgemaakte bed is natuurlijk een keurig bedsprei. Bij JIP zijn vele variaties met verschillende kleuren en stikpatronen mogelijk, welke indien gewenst kunnen worden aangepast op de gordijnen en sierkussens. Ook voor deze spreien geldt dat ze in een brandvertragende Trevira CS uitvoering worden geproduceerd. JIP levert u dus een compleet bed dat voldoet aan alle eisen met betrekking tot kwaliteit en veiligheid!

Verlichting

Verlichting is een onmisbare sfeerbepaler voor ieder interieur.  JIP doet dan ook zijn uiterste best om de  stijl van uw verlichting helemaal aan te laten sluiten bij de stijl van uw meubilair. Of het nu gaat om tafellampen, vloerlampen, hanglampen, of spots, bij JIP heeft u de keuze uit een mooie, overzichtelijke collectie lampen van een uitstekende kwaliteit.  Jip is daarbij zeer creatief met het matchen van lampenkappen en -voeten zodat u een unieke lamp heeft die helemaal past binnen uw inrichting. Nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden? JIP informeert u in een persoonlijk gesprek graag verder over de verschillende soorten en modellen.

JIP levert ook:

Vloerbedekking, PVC vloeren, meubilair en extra's.