JIP bv

most
Referentie
Interieurbouw van der Most

Interieurbouw van der Most doet al jarenlang zaken met JIP BV. Lees meer »

bosrand
Referentie
Vakantiepark de Bosrand

Wij hebben zeer goede ervaringen met JIP BV. Jan en Anneke hebben het interieur van ons ... Lees meer »

bosrand
Nieuws
Victa Hengelo(ov) in een nieuw jasje

Victa Groeide letterlijk uit haar jasje. Daarom werd er besloten om te gaan verhuiz... Lees meer »

bonte_wever
Referentie
De Bonte Wever Assen

JIP BV is betrokken geweest bij de inrichting van meerdere ruimtes in De Bonte Wever. Lees meer »

 
 
< >
JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten JIP bv - Jan’s Interieur Projecten

Meubilair

Basismeubilair

Onder het basismeubilair wordt bij JIP al het meubilair verstaan dat in een gewone huiskamer ook te vinden is. Stoelen, banken, kasten, salontafels, bijzettafels; JIP biedt u een prachtige selectie basismeubilair voor uw project. De meubelfabriek waarmee wij werken is actief is in vele landen in Europa en Azië, en de meubels zijn in diverse grote hotels, conferentieoorden, vakantieparken en cruiseschepen terug te vinden. U hoeft dus niet te twijfelen aan de kwaliteit van JIP’s meubilair, want ieder uniek meubelstuk beschikt over kwalitatief hoogwaardige eigenschappen e speciaal  afgestemd op projectinrichting. Een leuke bijkomstigheid is dat het meubilair van JIP in meerdere kwaliteiten geleverd worden, waaronder: melamine, hpl en fineer.  Daarnaast kunnen ook de stoelen en banken in diverse stoffen worden uitgevoerd. Ook hierbij geldt:  voor wat voor vorm en materiaal u ook kiest, JIP staat bij ieder meubelstuk garant voor professionaliteit, kwaliteit en functionaliteit.

Werkplekmeubilair

JIP biedt een breed scala aan werkplekprogramma’s voor o.a. een directieafdeling, callcenterplek of receptiebalie. Deze werkplekprogramma’s kunnen volledig naar eigen wens worden ingevuld. Of u nu kiest voor een moderne, klassieke, of hightech-stijl, in alle gevallen staat de hoogste kwaliteit en het uiterste comfort bovenaan. Hierbij is JIP ervan overtuigd dat iedere specifieke keuze kan bijdragen aan het  gebruiksgemak van uw werkplek. Royale tafels, comfortabele stoelen, de juiste zonwering en sfeerverlichting kunnen ervoor zorgen dat er een prettige sfeer ontstaat in een vergaderruimte, zodat het communicatiegemak wordt versterkt. JIP informeert u in een verdergaand gesprek graag over de verschillende keuzemogelijkheden en bijbehorende plus- en minpunten voor úw persoonlijke werkplek.

Branchespecifiek meubilair

JIP is ook uw specialist op het gebied van branchespecifiek meubilair zoals een bar, receptie of informatiebalie. Hiervoor gelden dezelfde eisen op het gebied van kwaliteit en functionaliteit als voor de overige producten van JIP en óók dit meubilair wordt op maat gemaakt en ingemeten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact op met JIP.

Slaapmeubilair

JIP biedt een ruim assortiment boxspringbedden in verschillende prijsklassen. Alle typen boxspringbodems en -matrassen zijn uitvoerig getest en doorontwikkeld. En dat is zeker geen overbodige luxe, want het bed vormt vaak hét visitekaartje waar u als hotel, appartement of vakantiepark op beoordeeld wordt. Naast het feit dat alle boxspring bedden van JIP van goede kwaliteit zijn, biedt JIP u een breed scala aan keuzemogelijkheden. Zo kunt u kiezen uit een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed, maar ook een op maat gemaakt bed; waarbij alle modellen tevens in brandvertragende uitvoering verkrijgbaar zijn.

Aankleding

Raambekleding

Raambekleding is de onbetwiste sfeermaker in ieder interieur. Een goede kleurafstemming op de andere elementen binnen uw interieur is daarom van groot belang. JIP vertelt u precies welke kleurencombinaties in uw interieur thuis horen en welke beslist niet. Daarbij heeft u bij JIP keuze uit een groot aantal speciaal geselecteerde gordijncollecties van zowel nationale als internationale fabrikanten.

Op maat

Uw eigen bedrijfslogo verwerkt in het design van de gordijnen? Wederom geen probleem! In samenwerking met de ontwerpers van JIP is bijna alles mogelijk. Indien gewenst kunnen deze ontwerpen zelfs worden toegepast in de materialen voor meubelen, spreien en lampen.

Eisen

Wederom vindt JIP het van groot belang dat alle toegepaste materialen voldoen aan de meest actuele veiligheidseisen. Daarom is alle raambekleding van JIP zowel brandvertragend als vlamdovend.

Assortiment

Gordijnen, vitrage, jaloezieën, vouwgordijnen, multishades, rolgordijnen, lamellen, paneelgordijnen, plissé. U heeft talloze mogelijkheden bij JIP. Bovendien biedt JIP u de keuze uit een groot aantal materialen zoals stof, PVC, aluminium of hout, zodat u ook van uw raambekleding iets bijzonders kunt maken!

Full color prints

Bij JIP is het mogelijk om uw wand te laten bekleden met een ‘full color print’. Dat wil zeggen dat u de keuze heeft uit flink scala afbeeldingen die u op ieder gewenst formaat kunt laten drukken. Deze full color prints zijn vooral erg stijlvol als decoratie achter het bed, maar kunnen ook als aankleding voor de gehele muur gebruikt worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de wanden van een zwembad, de slaapkamer of garderobe. De mogelijkheden met deze full color prints zijn eindeloos en zorgen nét even voor dat unieke tintje binnen uw interieur. Nieuwsgierig? Aan de rechterzijde van deze pagina treft u een aantal prachtige voorbeelden van deze full color prints aan.

Bedaccessoires

JIP levert niet alleen het bed zelf maar ook de bijbehorende accessoires zoals een hoofdkussen, molton hoeslaken en het bijbehorend dekbed. Hiervan zijn de meeste kwaliteiten voorgewassen zodat er geen nadelige maatverandering zal plaatsvinden. Daarnaast zijn de kussens en dekbedden verkrijgbaar in verschillende gewichten en kunnen ze zowel in brandvertragende als reguliere kwaliteit geleverd worden. De finishing touch van het opgemaakte bed is natuurlijk een keurig bedsprei. Bij JIP zijn vele variaties met verschillende kleuren en stikpatronen mogelijk, welke indien gewenst kunnen worden aangepast op de gordijnen en sierkussens. Ook voor deze spreien geldt dat ze in een brandvertragende Trevira CS uitvoering worden geproduceerd. JIP levert u dus een compleet bed dat voldoet aan alle eisen met betrekking tot kwaliteit en veiligheid!

Verlichting

Verlichting is een onmisbare sfeerbepaler voor ieder interieur.  JIP doet dan ook zijn uiterste best om de  stijl van uw verlichting helemaal aan te laten sluiten bij de stijl van uw meubilair. Of het nu gaat om tafellampen, vloerlampen, hanglampen, of spots, bij JIP heeft u de keuze uit een mooie, overzichtelijke collectie lampen van een uitstekende kwaliteit.  Jip is daarbij zeer creatief met het matchen van lampenkappen en -voeten zodat u een unieke lamp heeft die helemaal past binnen uw inrichting. Nieuwsgierig naar de verschillende mogelijkheden? JIP informeert u in een persoonlijk gesprek graag verder over de verschillende soorten en modellen.

Extra’s

Producten op aanvraag:

Nu bestaat de mogelijkheid dat u producten nodig heeft die u niet in het rijtje heeft kunnen vinden. Dat betekent echter niet dat JIP u deze producten niet kan leveren. JIP beschikt over een goed netwerk van leveranciers en producenten waardoor hij u  in de meeste gevallen het gehele concept kan aanbieden, ook wanneer het gaat om elektronica of andere luxe apparatuur. Hierbij geldt net als in alle overige gevallen dat in overleg met JIP bijna alles mogelijk is!

Pagina: 1, 2